Zoeken

Welkom Bij CrystalShine

Een merk dat vooruitstrevend is en steeds op zoek gaat naar de beste formule. Met deze woorden is CrystalShine het beste te beschrijven. Jarenlang heeft de markt voor reinigingsmiddelen als het ware stilgestaan. Er bestaat nog geen product op de markt dat daadwerkelijk alle verwachtingen overtreft.

Met CrystalShine gaan wij daar verandering in brengen. Een product dat een geweldig streeploos resultaat levert. Wanneer je onze producten in huis hebt voor de eerste keer, zal je in de toekomst niets anders meer willen. Een geweldige verantwoording voor ons als bedrijf.. Maar met onze producten kunnen wij die belofte daadwerkelijk waar maken.

Waarom CrystalShine?

Crystalshine is een nieuw Nederlands merk die zich specialiseert op het gebied van huishoudelijke, professionele reinigingsmiddelen. Wij verkopen uitsluitend kwaliteitsproducten die het schoonmaken leuker en makkelijker maakt.

Wij zullen ons productenaanbod steeds blijven vernieuwen en denken graag vanuit het perspectief van u als consument om dit om te zetten in een geweldig product.

Ons Doel

Wij willen het schoonmaken weer een stukje leuker maken door een product op de markt te brengen dat daadwerkelijk resultaat levert, geen strepen achterlaat en daarnaast een frisse geur brengt. Met ons product zijn wij hierin geslaagd.

De markt van reinigingsmiddelen heeft lang genoeg stil gestaan. Daar gaan wij nu verandering in brengen.

Samenwerken

Een start-up in de reinigingssector. Op dit moment staan we aan het begin van een markt die opgeschrikt gaat worden door onze krachtige formule. Doet u mee?

Wij zijn op zoek naar bedrijven die geloven in ons merk en in connectie staan met de consumenten.

Reseller worden

Hoe zijn wij gestart?

Sinds 2019 is het merk Crystalshine gedeponeerd als erkend en gepatenteerd merk door ons. Dit alles is opgezet door eigenaar Bart (24). Bart is sinds 2014 bezig op het gebied van schoonmaakdiensten en heeft zich daarin voornamelijk gespecialiseerd op de autoschoonmaak. Nadat hij met 100,en verschillende schoonmaakmiddelen in contact is gekomen; weet hij inmiddels precies tegen welke problemen men in de schoonmaak loopt. De meeste producten die je bijvoorbeeld in de supermarkt of online koopt, doen bij lange na niet wat ze beloven. En daar moest verandering in komen. Crystalshine kiest zorgvuldig haar professionele producten uit om te gaan produceren voor de consument. Hierbij rekening houdend met de huishoudelijke schoonmaak. Denk aan uw badkamer, keuken, spiegels, vloer/voegen en auto. De gehele productie hebben wij van A tot Z in eigen beheer. Denk hierbij aan het afvullen, labelen, verpakken en de voorraden van flacons/vernevelaars. Hierdoor zijn wij flexibel en kunnen wij zeer snel schakelen. Vanaf 2021 zijn wij op zoek naar mooie bedrijven die ons merk kunnen verkopen aan de gebruiker.

Back to Top